SNEEUW 3!
Blijf op de hoogte en volg Wendela
18 November 2005 | Duitsland, Regensburg
Hallo lieve mensen,
Ik weet niet hoe ik nog enthousiaster kan juighen. HJOHOOEEEEJOEPIEDEPOEPIEJOEHOEHEEE
Schreef ik een paar dagen geleden over sneeuw en dat ik daar zo op hoopte. Schreef ik gisteren over de eerste babyvlokken. Kan ik jullie nu verblijden met het grote nieuws!
Het heeft zojuist echt, echt ,echt gesneeuwd! Grote vlokken sneeuw die zo langzaam naar beneden dwarrelen. Als je omhoog kijkt zie je grijze vlokjes naar beneden komen en als je naar beneden kijkt zie je spierwitte vlokken vallen. Het is subliem. Ik ben natuurlijk als een gek naar buiten gespurt. Anders zou ik ik niet meer zijn. (na eerst het eerste beste wat ik tegenkwam aan te trekken) En ben pas weer naar binnen gekomen toen de sneeuw ophield met vallen. Ik heb nog snel een foto genomen van het tafereel voor het allemaal weg is. Dat zal niet lang duren, de grond is nog te warm om het echt te laten liggen. Maar ik ben dolblij en had me amper een beter begin van de dag kunnen wensen! Sneeuw is iets won derbaarlijks. Ik zat dan ook meteen in de kerststemming met Wham en Band Aid. Heelijk toch.. als ik zo een lekkere warme douche neem, ben ik daarna helemaal rozig. Dan kan ik een beetje studeren voor mn eerste kleine tentamen op maandag. Moet ook nog boodschapjes doen en sporten vanmiddag. Vanavond de verjaardag waar ik eerder al over schreef. Ik heb er zin in.
Veel liefs! Wen
Veel liefs! Wen