Haaaaaaaaalllo
Blijf op de hoogte en volg Wendela
02 Februari 2009 | Duitsland, Tübingen
Daaaag mensen over de hele wereld!
Ik ben inmiddels weer een week in Tübingen. Hier gaat t zn gangetje...
Mijn duim zit nog steeds in blauw gips en ik zit midden in mn tentamens. Ik begin mijn gips heel langzaam wat beu te worden als ik weer eens teveel tegelijk wil en daardoor vanalles uit mn handen laat vallen of mn arm teveel beweeg waardoor ik er last van krijg. Maar doorgaans zijn er ook voordelen: ik heb hulp bij koken, ben ontheven van al mijn poetstaken de komende weken. Mensen staan voor je op in de bus (ik heb toch niks aan mn been) en men was vooral erg bezorgd. Langzaam wordt alles weer (bijna) gewoon.
Jammer genoeg is mijn liefste geliefde hier niet om me fijn te verzorgen. Zoals ie dat de eerste dagen na mn operatie zo goed heeft gedaan... Nog even 3 weken afzien!
Studie update: vanochtend had ik een mondeling tentamen waar ik erg tegenop zag, maar ik heb t gehaald en best goed ook nog! Morgen en donderdag nog tentamens en volgende week nog 2... dan zit het 1e deel van mn LLM erop!
Enfin.. ik wilde jullie enkele foto's van mijn feesthand niet onthouden. Jammer genoeg heb ik nog geen foto van mn gips en kan ik dat (omdat ik mn oplader in NL vergeten ben) ook nu even niet regelen... Maar die houden jullie tegoed!
Xx
Ik ben inmiddels weer een week in Tübingen. Hier gaat t zn gangetje...
Xx
02 Februari 2009 - 11:37
Hannes:
Hey Lieverd,
Fijn om te horen dat je tentamen zo goed is gegaan! Ben heel erg trots op je! gelukkig gaat het ook goed met je duim! Wat een drama is dat allemaal geweest (en nog steeds!). Hopelijk mag het gips er snel vanaf!
veel plezier in Tubbingen, sterkte met je duim en succes met je tentamens!!
Kus Han -
02 Februari 2009 - 14:47
Arno:
Hey lieverd!
Sorry dat ik ff niets van me liet horen. Bij deze!
Je hebt het weer goed voor elkaar, plenty avonturen.
Wij ondertussen draaien wél met onze duimen want Erna ligt verwachtingsvol te verwachten in het ziekenhuis. Nog niks nada, ik houd je op de hoogte! Morgen wrsch is het bal.
Ciao,
Arno -
02 Februari 2009 - 14:58
Marleen:
Hey Wen! Je ziet er goed uit, ondanks je handicap... Heel veel succes met je tentamens en hou maar lang vol dat je duim nog niet goed functioneert, dat scheelt je een hoop werkzaamheden..
Liefs -
08 Februari 2009 - 06:35
Loes:
hey lieve wen
je kijkt er iig wel vrolijk bij, al ziet je arm er erg zielig uit!
Gelukkig wordt je daar goed geholpen, laat even weten als je weer in rotterdam bent, dan ben ik zeker in voor een date
kus loes -
15 Februari 2009 - 22:26
Arno:
Hey gnädige Frau,
kun je mij ff je Deutsche Postadres doorsturen? Ik heb hier een kaartje voor je liggen :-D
(K) Arno