Laos - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Wendela - WaarBenJij.nu Laos - Reisverslag uit Vientiane, Laos van Wendela - WaarBenJij.nu

Laos

Blijf op de hoogte en volg Wendela

30 Augustus 2009 | Laos, Vientiane

We zijn in Laos... intens en adembenemend. In alle opzichten van het woord. De uitzichten zijn veelal prachtig en de mensen veel minder opdringerig en onvriendelijk dan in Zuid-Thailand. We voelen ons veel vrijer (geen Sonya de Thaise Reisaget), maar zijn nog steeds niet verliefd op de regio.

Vanuit Bangkok zijn we met de nachttrein naar de grens gegaan, dat was een fantastisch avontuur op zich. Daarvandaan hebben we met een onmogelijke lokale bus 11u gedaan over 350 km naar Luang Prabang. Een enerverende vermoeiende reis, maar het was het waard. InLuang Prabang hebben we een 2 daagse trekking dood de jungle gedaan.

Inmiddels zitten we in het zuiden van Laos bij de 4000 Islands. Morgen gaan we door naar Cambodja.

Mijn been gaat goed, maar ik ben inmiddels snipverkouden. Die arme Rutger. Eerst droeg bij me door de overstroomde straten van Bangkok omdat mn been niet nat mocht worden, toen maakte hij met stokken en zijn benen afstapjes voor me op de glibberige bergen van de Jungle in Laos en liet hij me op zijn voeten staan omdat de grond te heet was... en nu ligt hij nachten wakker door een snotterende bedgenoot... Het is niet makkelijk.

Nu ga ik vuurvliegjes tellen.

Liefs,

Wendela

• 30 Augustus 2009 - 13:44

Mama Patty:

Dag lieverd(s),

Fijn om weer een levensteken van jullie te krijgen en heerlijk om te horen, dat Laos zo veel meer biedt - in jullie ogen - dan Thailand. Hoop, dat je snel opknapt en dat jullie ondanks alle (lichamelijke)ongemakjes toch zeer intens genieten. Hier gaat alles goed. Het is eigenlijk nog steeds on-nederlands zomerweer. Daar geniet ik uitgebreid van. Studeer vandaag dan ook voornamelijk buiten..... Heel veel liefs!

• 31 Augustus 2009 - 01:58

Rob:

Hallo Wendela en Rutger; Het klinkt zeer avontuurlijk en ik hoop dat de rest van de reis in goede gezondheid kan doorgezet worden; dat is wat makkelijker. Sterkte en plezier!