Oude meldingen en Nieuwe nieuwigheden - Reisverslag uit Regensburg, Duitsland van Wendela - WaarBenJij.nu Oude meldingen en Nieuwe nieuwigheden - Reisverslag uit Regensburg, Duitsland van Wendela - WaarBenJij.nu

Oude meldingen en Nieuwe nieuwigheden

Blijf op de hoogte en volg Wendela

13 December 2005 | Duitsland, Regensburg

Hallo allemaal,

Allereerst geloofde mijn huisgenoot het hondenverhaal echt. Ik lag onder de tafel van het lachen toen hij aan Caro vroeg of hij haar hond mocht zien, toen ze savonds thuiskwam. Caro voelde nattigheden en kwam bij mij verhaal halen. En lag na mijn uitleg natuurlijk ook onder tafel van het lachen. Grote hilariteit dus hier in huize 'welkom sinterklaas' (die slinger mag van Raffie tot 24 dec. blijven hangen.... hoera!)Caro kwam uiteindelijk met een pluche speelgoedhond op de proppen (die zowaar nog bruin was) en toen pas viel het kwartje... hij voelde zich wel een beetje een sukkelje geloof ik, maar dat mag ook best. Ik vond het in ieder geval een giller.
Verder is voor sommigen misschien een nieuwtje dat ik afgelopen weekend in NL was. Velen weten het al, maar een enkeling zal toch even verbaasd opkijken. Zeker omdat ik toch helemaal niet van plan was terug te komen.
Nou ja, het zit dus zo, ik ben verliefd. Wat heeft dat ernou mee te maken zie ik een enkeling denken. Nou, deze 'gluckspilz' woont in NL. Dus ja, dan is 1+1 3 natuurlijk!
Dus ik heb hem een paar daagjes opgezocht. Ook heb ik mama en wat vriendjes/dinnetjes die naar Venlo/Maastricht wilden afzakken gezien. Ik moet zeggen dat het echt heel leuk was om weer even thuis te zijn. En wat betreft mijn vlam, de vlinders zijn losgeslagen nu, dus wie weet ben ik er binnenkort wel weer ;) Ik ben sowieso met oud en nieuw in het land, met een beetje geluk in Utrecht. Dus dan weet iedereen dat!
Het was ook leuk om weer in Regensburg te zijn. Ze hadden me hier al een beetje gemist. Lekker pizza gegeten en een biertje gedronken in de Harp. Dat is gewoon leuk terugkomen. Dus ik heb eigenlijk een heel erg leuk leven! Dus ik glim gewoon nog even verder enzo.
Ook lagen er hier en daar nog wat hoopjes sneeuw toen ik terugkwam. Zeker net buiten de stad was het nog best een beetje wit hier en daar, blijft leuk he!
Verder heb ik niet zoveel avonturen meegemaakt. Ik ga mezelf zo maar eens voor die computer vandaan trekken en me in de sportschool begeven strakkies. Heb er zin in, weer een beetje bewegen. Vroeger ging ik toch nog wel eens met tegenzin, maar ik vind het heerlijk inmiddels. Lekker muziekje en domme pasjes maken. Je zorgt gewoon voor je eigen entertainment als je voor de spiegel gaat staan. Als dat nog te confronterend is heb je ongeveer 30 zwetende en struikelende mensen om je heen waar je met veel plezier naar kan kijken. Echt leuk wordt het als je de instructrice niet kan zien en dan je voorbuurvrouw gaat imiteren. Totdat blijkt dat dan uiteindelijk de halve zaal iets verkeerd doet omdat we allemaal kopieeren. Ja het is een geestige sport, dat aerobics achtige bodysyling gebeuren.
Misschien moet ik me ook maar weer eens in mn boeken gaan verdiepen. Eerst even ontdekken waar ze zich inmiddels bevinden.
Oja, morgen is er weer een groot feest hier in t woonheim (jullie weten wel, onder mijn raam). De zogenaamde 'Ampelparty', waarbij je je in stoplichtkleuren moet hullen. Rood als je bezet bent of geen interesse hebt, Oranje als je gewoon rondkijkt en aanspreekbaar bent en groen als je 'wanhopig' op zoek bent. Roze en Blauw zijn extra kleuren voor resp. Homo en alleen zuipen. Ik ben benieuwd wat dat gaat worden! Een stoplichtfeestje... ik zal mn rode outfit maar eens uit het stof gaan halen. Donderdag heb ik een leuk etentje met onze tutoren. Ben erg benieuwd of ze haar vriendje van toen meeneemt. Als dat zo is is er toch iets mis, aangezien ik haar laatst met een ander zag zoenen. Nou ja, mijn zaak ook niet. (Fijn he, dat mijn leven hier niet op deze site kijkt, en als ze t al doen, niet alles begrijpen)
Zondag hebben we een diner met een hele groep. We hebben lootjes getrokken en iedereen koopt dus een cadeautje voor iemand (voor 5 e), volgens mij wordt dat heel gezellig!
Ik heb natuurlijk allemaal dingen uit NL meegenomen die ik gemist heb. Zwitsal, Brinta, hagelslagjes en Brinta... het is echt een feestje hier nu!
Volgens mij ben ik verliefd op Nederland! Nou ja, dat was weer genoeg gewouwel voor vandaag! Een hele fijne dag voor jullie allemaal! Hopelijk komen er een paar geluksstralen met dit berichtje mee... ik ben namelijk heel erg blij!

Kussie Wen