Kuta Bitch
Blijf op de hoogte en volg Wendela
24 April 2008 | Indonesië, Bali
Hi, you need transport? Motorbike? Maybe Sarong? Hi, you want massage? Nice massage, special price for you! Need transport? Have a look! Yes, yes, yes! Come! Transport? (ondertussen heftig met armen heen en weer bewegen alsof men een speelgoedstuur vasthoudt) Where you go? Come with me, I know good place. Need transport? Manicure? I do flowers, good balinese massage. You need transport, Yes transport! Good price, special price for you.
No thank you. No. No thank you. Saya Tidak Blee. No, I do not need transport, massage, sarong, manicure of what so ever.
Yes, you need! Take a look! Transport good. Sarong many colours. Maybe later? Tomorrow? You remember me! No business. My name Lulu (or Mary or whatever name). Come back to me, promise??
Een verkorte weergave van ongeveer 4 minuten Kuta, waar Wendela vol goede moed rondloopt. Ze heeft een hotel in het centrum van Kuta gereserveerd. Na pak m beet een half uur overspoeld worden door mensen die haar iets willen verkopen heeft ze het hotel nog steeds niet gevonden. Inmiddels begint ze af en toe wat kribbiger te reageren aan de mensen die zich op straat maar aan haar vast klampen. (lees hiervoor de handleiding, hoe wordt ik een bitch in 30 minuten)
Gelukkig blijkt er een hulpvaardige Beachboy bereid haar naar het hotel te loodsen. Hij stelt zich voor als Bob. Wat is dat nu weer voor naam voor een Indonesier, vraagt Wendela zich af.
Bob staat erop om Wendela op zijn scooter naar haar hotel te brengen en zo geschiedde. Na een korte douche komt Bob haar ophalen om ergens iets te eten. Als Bob bij het eten begint over 'I love you' en Wendela hem begint uit te lachen zou je zeggen dat het wel zo'n beetje klaar moet zijn. Bob houdt echter voet bij stuk en wil Wendela graag bewijzen dat hij van haar houdt en zij de enige is aan wie hij dat ooit gezegd heeft (OH MY GOD!) Wendela is er niet van gediend en dist Bob keihard! Dat vergt enige moeite want hij houdt vol! Na een anderhalf uur negeren is hij er dan toch eindelijk vandoor.
In een open air nachtclub komt Wendela vervolgens een Nederlander en een Canadees tegen. Daarmee trekt ze een aantal dagen op. Het gezelschap breidt zich de dagen daarop zelfs nog wat uit. Ze liggen aan het strand, gaan naar clubs, eten samen en maken een tour over het eiland.
Op maandag gaat Wendela moe (lees: gebroken) maar voldaan terug naar het complex van haar Oom. Op dinsdag is er echter een feest in Kuta waar Tiesto draait! Daar moet ze beslist heen.
Zo gezegd zo gedaan. Dinsdag in Kuta! Winkelen, winkelen, winkelen, winkelen, wat een walhalla! Er worden kaartjes voor het feest geregeld en een surfles voor de volgende dag geboekt.
Het feest is een GROOT succes. Veel mensen, open air club, Tiesto ruim 3 uur lang en halverwege de avond ligt men (lees: Wendela en consorten) in het zwembad van de club (en bungycenter) van Tiesto te genieten! Wat een goddelijk oort. Je kan je bikini dag en nacht aan en je hebt het nooit koud!
Missen jullie me al?
Kuskus
Missen jullie me al?
Kuskus
24 April 2008 - 05:01
Daan:
Best lullig voor Bob...durft ie na talloze cursussen en sessies eindelijk voor het eerst van z'n leven zijn gevoelens te tonen, krijgt hij zo'n reactie... -
24 April 2008 - 06:11
Renée:
Bob lijkt me eerder wanhopig vast te proberen houden aan die mooie meid die tegenover hem zit. Verkeerde taktiek, maar geef hem eens ongelijk...
Ik mis je zeker wel, maar in plaats van terug te komen zie ik het wel zitten me bij je te voegen. Ware het niet dat al mijn spaarcentjes momenteel richting rijlessen gaan. Geniet ervan lieverd! -
24 April 2008 - 07:27
Noor:
Ik mis je! Ik mis je! Ik mis je..! Wat een leuke dingetjes weer.. Ik wil ook gek! En je bent nog maar net begonnen!
Kusje jezusje -
24 April 2008 - 07:40
Hanna:
Missen... missen.... de wereld is opgehouden met draaien hier in Nederland sinds jij er niet meer bent!
Ik probeer de schade te beperken door vrijdag 2 mei met Ineke een dansje te wagen in de Panama. Verder ben ik alleen maar stikjaloers op je gezellig verhalen, maar het zij je van harte gegund!!
X ook voor Bob :D -
24 April 2008 - 08:31
Jacky:
jezus probeer je ons een depressie aan te praten met al die prachitge verhalen!!!???? het klinkt fantastisch!! geniet er maar lekker van, alleen wil ik de volgende keer wel foto's zien!!
dikke kus -
24 April 2008 - 08:44
Ekkie:
Jaaaaaa ik mis je al! Hmmm die naam komt me bekend voor.. haha wat een l to the oser!! Jij een bitch? Haha ik met jou in de filemon, dan ben je altijd heel lief tegen alle mannen... haha maar kan me voorstellen dat die gasten daar te irritant zijn, ik was allang ontploft denk ik! Maar ik ben zo blij dat je het naar je zin hebt!! Hier is het saai, druk aan de studie (as ever), en ik heb ratten op mijn balkon dus durf niet naar buiten... haha
hoop snel weer je volgende berichtje te lezen!
xxx -
24 April 2008 - 13:09
Anneloes:
Jaloers!!!
klinkt super meisje, en we missen je zeker wel. geniet van alle onwijs mooie ervaringen daar
kus -
24 April 2008 - 17:05
Lot:
hee nichie,
jaja heftige boel daar!
idd super chill de hele dag in bikini te kunnen zijn:)
hoe was de surfles?
x -
25 April 2008 - 10:51
Loes:
Eeuuhh kortom: je verveelt je niet begrijp ik? :-p
Klinkt allemaal erg gezellig. I wanne join you!!! Haha!
28 April 2008 - 10:47
Ren:
Lief klinkt lekker! Geniet ervan! Kus!!!