Foto's en Reisplan - Reisverslag uit Perth, Australië van Wendela - WaarBenJij.nu Foto's en Reisplan - Reisverslag uit Perth, Australië van Wendela - WaarBenJij.nu

Foto's en Reisplan

Blijf op de hoogte en volg Wendela

13 Mei 2008 | Australië, Perth

Hallo lieverds,

Het is me niet helemaal duidelijk of ik de link naar mijn foto's al op mijn waarbenjij pagina had gezet. Bij deze:

Ik heb een aantal heerlijke dagen in en rond Perth gehad. Gisteren de stralendste dag uitgekozen om naar Rottnest Island te gaan en Quokka's te spotten!

Morgen vertrek ik in alle vroegte richting Rockingham, Mandurah, Bunsbury, Busselton, Dunsborough, Margaret River, Augusta, Pemberton, Walpole (Tree Top Walk), Denmark, Albany en mt. Barker. Dan ben ik over een aantal dagen weer terug in Perth om naar het Noorden te vertrekken. Ik heb een 'hop on hop off' bus gevonden waar ik dus fijn flexibel kan reizen in Western Australia.

Het belooft een mooie trip te worden. Voor een ieder die zich verveelt en meer wil googlen:

Lancelin, Cervantes, Jurien, Dongara, Geraldton, Kalbarri, Denham, MonkMia, Carnarvon, Coral Bay, Exmouth, Karijini National Park, Pardoo Station, 80 mile Beach, Broome, Cape Levique, Fitzroy Crossing, Bungle Bungle, Kununurra, Katherine, Litchfield National Park, Darwin, Kakadu National Park.

Dan de trein naar Alice Springs, Ayers Rock.. door naar Cairns en dan (langzaaaaaam of juist heel snel aan het einde, maar net hoe je het bekijkt) afzakken naar Sydney, want in Sydney is het koud!

In een volgende blog meer over de gewoontes en beetjes in dit land, want dat is zeker de moeite waard om nader te bekijken!

Liefs Wen

Ben jaloers ;)
    *bladert door reisgids voor de eerste de beste vlucht*

• 13 Mei 2008 - 13:53

Ekkie:

Wennie! Ik denk dat ik ook ga in september, stage of niet, ik wil gewoon terug voor een jaar! Maar dan ben jij alweer terug... enjoy!
    xxx

• 13 Mei 2008 - 23:23

Tom:

Wat zitten er veel mooie foto's tussen!!! ;)
    X

• 14 Mei 2008 - 09:39

Hanna:

oooooooohhhhhhhhhhh... ik dacht dat het léuk zou zijn als ik naast de fijne verhalen wat mooie foto's zou zien, maar ben idd net als Jelmer alleen maar jaloers!! IK WIL OOK!!!!

haha, ziet er prachtig uit allemaal, sunset, beach, u, monkeys.. Je geniet zoals het hoort! Hier gelukkig net 3 dagen pinksterweekend met zon, dus ook genoten van Maarsseveen, bbq en culturele zondag. mag niet klagen :D.

Kus!!

• 14 Mei 2008 - 09:45

Monique:

Hoi Wendela,
    Ik heb al je reisverslagen gelezen en zo te merken ben je echt aan het genieten! Wat heerlijk. Helaas waren we niet op je feestje en konden we je geen mooie reis meer toewensen. Nou bij deze. Geniet er maar lekker van (al ben je daar al druk mee bezig!!!
    We blijven je volgen.

Liefs van Anton, Sven en Monique