Oh hemeltje
Blijf op de hoogte en volg Wendela
03 Juni 2008 | Australië, Broome
Allereerst gefeliciteerd met de prachtige overwinningen van ons team! Ik heb mijn best gedaan om de wedstrijden te kijken. De eerste wedstrijd bleek dat erg lastig en de tweede wedstrijd kwam ik de kroeg uitrollen alvorens ik al juichend tussen de fransozen in mijn hostel plaatsnam... wat mooi!
Vlak voordat ik weer enige tijd uit de bewoonde wereld vertrek nog even een kort bericht van mij.
Ik vertrek morgen voor een week bushcamping... en ik heb er nu al spijt van dat ik dat gepland heb, maar het is gedaan en betaald... dus ik ga het doen!! Rockclimbing, Gorges and swimming in pools... Oh mijn god wat geef ik veel geld uit! Ik krijg er buikpijn van!
Verder heb ik het prima. Exmouth was betoverend en Karajini fantastisch!
Broome is niet zo spetterend. Ik heb mijn dagen hier tot nu toe gevuld met keihard drinken en recovering the next day.... ook leuk voor de verandering!
Vanuit Broome ga ik over de Gibb River Road naar Kununnura en daarna door naar Katherine, Litchfield en Darwin. Vanuit Darwin reis ik naar Alice Springs en Uluru. Hopelijk kan ik dan vanuit Alice Springs naar Cairns vliegen.
Eind juli wil/moet ik in Sydney zijn om naar huis te vliegen.
Oh en krijg het maar niet voor elkaar om foto's te uploaden... zucht! Misschien toch maar eens een dvdtje branden en naar huis sturen zodat iemand anders dat kan doen!
Voor nu was dat het...
Kus uit Broome!
Verder heb ik het prima. Exmouth was betoverend en Karajini fantastisch!
Eind juli wil/moet ik in Sydney zijn om naar huis te vliegen.
Voor nu was dat het...
Kus uit Broome!
03 Juni 2008 - 07:37
Talitha:
Wow dat klinkt allemaal supergaaf!!
Heb je ook een onderwatercamera voor al het moois dat je straks gaat zien?
Liefs! -
03 Juni 2008 - 11:58
Anneloes:
super wen, klinkt allemaal te mooi om waar te zijn!
kus -
04 Juni 2008 - 08:00
Hanna:
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh ik reis zo gelukkig en gratis mee op jouw fijne verhalen, heerlijk!!!! Hier is het koud en nat en saai, blijf dus maar even daaro! Dikke kus -
04 Juni 2008 - 09:29
Hanna:
he... probeerde net te smsen naar je Aus. nr. maar dat is buiten gebruik?! Meer mensen last van? Heb dus nu eigenwijs toch maar je NL nr getekst.....
Komt de boodschap een druppel later, ook goed ;) -
12 Juni 2008 - 22:34
Yolanda:
Gaaf... Denk je dat het iets voor mij is?? ben ook heel benieuwd naar Karajini - geniet.
xoxo -
18 Juni 2008 - 21:50
Noor:
Bezem is echt wel spetterend!
Ik heb vandaag mn herkansing gehad, ging beter dan t examen en dat zonder te leren woehoe.. zal geen onvoldoende meer zijn op mn eindlijst jeeuj ben je er 28 juni ook op mn diploma-uitreiking.. !?
Mis dich lekkerbiejes!
Kus Jezus -
24 Juni 2008 - 16:56
Talitha:
Wat lief dat je nog aan mn verjaardag hebt gedacht, zo ver weg:)
Dikke knuffel!! -
27 Juni 2008 - 17:54
Franci:
Hoi Wendela,
Zo te lezen heb je het waanzinnig naar je zin. Ik vind het zeer bijzonder dat je deze reis in je eentje doet. Geweldig. Ik benijd je want ik heb het nooit gedurfd en waag me er nu niet meer aan.
Ik wens je nog heel veel plezier!!!! Kus, liefs, Franci -
02 Juli 2008 - 08:54
(Oom) Pieter :
Het is nu 2 Juli en je bericht van 3 juni is dus een beetje belegen.
Hanneke en ik hebben op 14 juni een geweldig verjaarsfeest gehad waarbij zo'n 100 mensen waren. Je 2 zussen waren daar ook en er zijn een heel stel foto's van, die je ongetwijfeld wel eens zult zien.We hopen dat de afgelopen maand je ook bevallen is. Australie is een geweldig land maar je kan er ook geweldig de mist ingaan. We hopen wat recenter nieuws van je te horen.Veel lieve groeten, Hanneke en Pieter.