Winter
Blijf op de hoogte en volg Wendela
18 Oktober 2005 | Duitsland, Regensburg
Hallo Allemaal,
Ik heb duidelijk te smaak te pakken sinds gisteren. Toen ik vanmorgen wederom in alle vroegte mijn warme bedje verliet en niet zo gek lang daarna mijn niet zo heel erg warem kamer en huisje(flat)... kwam ik buiten. Goh, wendela, dat is gek. Kwam je zomaar buiten? ineens? Hadden ze je zeker wel even mogen waarschuwen he. Nou dat klopt, men had mij wel even mogen waarschuwen. Ik was met mijn heel erg sjeike sexy Dio-bodywarmer op pad. (Over dat sjeik zometeen meer, ja dames!!!hij is er) Goed dan, ik was met mijn Utrecht University trui en mijn dio-bodywarmer... en nog wat kledingstukken buiten. Daar stond ik dan. Tussen bevroren gras en autoruit keabbende mensen. Ineens drong het tot me door: het is hier winter... bizar! Half oktober... en het lijkt midwinter. In een paar dagen tijd zijn we van zomer in winter beland. Zo heb ik het me nou altijd al voorgesteld. Geen miezerige herfst. Gewoon meteen vriezen! Mn Bodywarmer bleek dus een ietwat enthousiaste keuze voor het moment, maar ik was aan de late kant dus ik heb me kranig geweerd en ben naar de bus gesprint (ik was op tijd en had het ook weer wat warmer, mooi toch) Goed dan. Nog een verrassing vandaag kwam toen ik mijn postbusje opende. Tot nu toe weet slechts de man van de reclame mijn klepje te vinden. Ik plak maar geen sticker 'keine werbung' op, want dan blijft t ding helemaal zo leeg. Maar vandaag lag er tussen de folders en papieren iets wat mijn aandacht trok. Een wit pakketje. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het handgeschreven adres zag.. een pakketje voor mij! Snel scheurde ik het open. Dat ding minder soepel dan gedacht, maar het lukte. En toen zag ik tot mijn grote geluk en ontroering dat mijn jaarclubje mij nog niet vergeten is. En dat ze me missen en dat ze cadeautjes sturen!! jeej! dat is nog eens een leuke verrassing. Dank jullie wel dames, hij ontbrak nog in mijn immer groeiende Dio-garderobe. Een mooie aanvulling!
Goed dan, ik heb inmiddels mn eerste colleges erop zitten. Je gelooft t niet, maar het worden er steeds minder. Uren blijken elkaar te overlappen en rare college vormen worden volgens mij ter plekke bedacht. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb gewoon wat meer vrije tijd. Een zien wat ik voor leuks kan gaan doen in die tijd. Mss wordt t wel supermoeilijk, dus dan moet ik nog echt gaan studeren ook. We zullen zien.
Tot nu toe zijn de colleges nog niet erg diepgaand en of veelzeggend, maar dat is wel lekker om mee te beginnen!
Nou zo zien jullie maar, Wendela gaat als een tierelier in t mooie Beieren!
Ik ga genieten van de vroege winter en van mn laatste college van vandaag.
Als ik weer wat nieuws heb horen jullie het vanzelfsprekend. En die roddels... kom maar door hoor!
Liefs Wen
Nou zo zien jullie maar, Wendela gaat als een tierelier in t mooie Beieren!
Ik ga genieten van de vroege winter en van mn laatste college van vandaag.
Liefs Wen
19 Oktober 2005 - 14:09
Renee:
Wennie, wat goed dat je m hebt gekregen! Nu onze andere buitelandganger nog maar je hebt t mooi beschreven; nu weet ze nog steeds niet wat t is! heel goed! tot gauw liefje! kus -
19 Oktober 2005 - 22:43
Wilco:
he lieve wen,
plaats nog ff een berichie nadat ik net van mijn dispuutje terugkom! hoop dat alles goed met je gaat! Denk aan je! kus